تاریخ ایجاد در 30 -3443

منابع آنلاين:

در آغاز هر سال تحصيلي از دانشجويان و مربيان آموزشي متقاضي عضويت در كتابخانه ثبت نام به عمل آمده و آنان بوسيله كارت عضويت جامع P.V.C مي توانند از تمام كتابخانه هاي دانشگاه آزاد مشهد و بيمارستانهاي تابعه استفاده كنند . •در بخش امانت كتابخانه كه بصورت مكانيزه و رايانه اي اداره مي شود به طور متوسط روزانه 150 تا 200 نفر مراجعه كرده و كتب مورد نياز را به امانت مي گيرند .

منابع الكترونيكي و online كتابخانه به انواع ذيل تقسيم مي شود :

•1- online books : john wiley publisher =400

•2- online digital dissertation proquest =100

•3- online electronic journal medicine=4500

•4- online Database subscription =medline-ovid –elsevier-springer-lippincott-proquest

•5- بانك اطلاعات مقالات علوم پزشكي ايران (ايران مدكس )

•6- بانك اطلاعاتي كتابخانه منطقه اي علوم و تكنولوژي شيراز .

كتب مرجع :

در بخش مرجع كتابخانه رفرنس هاي اصلي علوم پزشكي وtextbook هاي عمده ومعتبر با فرمت original نگهداري و دراختيار مراجعان قرار مي گيرد .

•تعداد عناوين كتب فارسي مرجع : 110 عنوان

•تعداد نسخه هاي كتب فارسي مرجع : 422 نسخه

•تعداد عناوين كتب لاتين مرجع : 107 عنوان

•تعداد نسخه هاي كتب لاتين مرجع :204 نسخه

•مجموع عناوين كتب مرجع : 217 عنوان

•مجموع نسخه هاي كتب مرجع :626 نسخه .

مجلات فارسي و انگليسي:

در بخش مجلات و نشريات ادواري كتابخانه نسبت به اشتراك مجلات داراي رتبه علمي – پژوهشي وزارت بهداشت و مجلات لاتين داراي JCR rank ISI اقدام گرديده است . در حال حاضر 102 عنوان مجله علوم پزشكي و 42 عنوان مجله لاتين در دسترس مراجعين قرار دارد .

بانك سي دي :

با توجه به اهميت و نقش منحصر بفرد منابع و ابزارهاي كمك آموزشي در فرايند آموزش و يادگيري ، بانك CD در كتابخانه دانشكده پزشكي ايجاد گرديد . درحال حاضر بيش از 400 عنوان لوح فشرده در موضوعات علوم پايه ، باليني ، پرستاري و مامايي فراهم شده وبه اعضاي كتابخانه امانت داده مي شود .

پايان نامه ها :

دانش آموختگان پزشكي پس از پاپان تحصيلات يك نسخه از پايان نامه را تحويل كتابخانه مي نمايند كه تاكنون 620 عنوان پايان نامه در فهرست كتابخانه دانشكده پزشكي موجود است . •علاقه مندان به مطالعه پايان نامه ها و بررسي نتايج تحقيقات به واحد پايان نامه كتابخانه مراجعه مي نمايند.