تاریخ ایجاد در 04 دی 1396

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

به منظور ارتقای سطح دانش، ایجاد و تقویت روحیه پژوهش، حمایت از فعالیت های جمعی پژوهشی دانشجویان، راهنمایي و توانمندسازی دانشجویان در جهت کارایی و بالندگی علمی پژوهشی، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، در سال 1385 تاسیس شد و پس از سال ها فعالیت و کسب افتخارات گوناگون، درسال 1390 با برگزاری اولین مجمع عمومی، طبق اساسنامه کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی، فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.

از سال 1390 هر ساله کمیته تحقیقات دانشکده پزشکی آزاد مشهد با برگزاری مجمع عمومی طبق اساس نامه کشوری و با نظارت مدیریت پژوهشی دانشکده، اعضای شورای مرکزی را بر طبق آرای مجمع انتخاب می کند و در جهت پیشرفت و اعتلای سطح پژوهشی دانشکده پزشکی آزاد مشهد به  فعالیت می پردازد.

اهداف:

1. ايجاد بستر مناسب براي شکوفایی، رشد و اعتلاي علمي و پژوهشي دانشجويان و تربيت پژوهشگران و مديران آينده كشور

2. نهادینه ساختن فعالیت های پژوهشی در بین دانشجویان

3.  توانمند سازی دانشجویان در  زمینه پژوهش از طريق شيوه هاي مختلف آموزش نظری و عملی

4. ترويج و ارتقاي مهارت و فرهنگ پژوهش در دانشجويان دانشگاه

5.ايجاد زمينه مناسب به منظور حمايت هاي مادي و معنوي دانشگاه از فعاليت هاي علمي دانشجويان

6. بهبود رابطه علمي پژوهشی اساتيد و  دانشجويان

اركان :

کمیته تحقیقات دانشجویی زیر مجموعه مدیریت پژوهشی دانشکده بوده و اركان آن شامل سرپرست، دبير، شوراي مركزي، شوراي پژوهشي و مجمع عمومي مي باشد.

مجمع ششم

در هفتم اردیبهشت ماه سال 1396  پیرو اساسنامه کشوری، کمیته تحقیقات دانشجویی با برگزاری ششمین مجمع عمومی خود و طبق رای دانشجویان، اعضا هسته مرکزی را برای مدت یک سال از میان کاندیدای تایید صلاحیت شده توسط مدیریت پژوهشی دانشکده پزشکی انتخاب کرد و بدین ترتیب فعالیت ششمین  مجمع کمیته تحقیقات برای مدت یک سال آغاز شد.

ارکان فعلی کمیته تحقیقات بدین شرح است:

مدیریت محترم پزوهشی دانشکده پزشکی: دکتر سعید ابطحی

DrAbtahi