تاریخ ایجاد در 27 آبان 1391

معرفی

انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد شبکه ای علمی و اجتماعی میان دانشجویان پزشکی دانشگاه است که با حمایت معاونت علوم پزشکی دانشگاه و ریاست دانشکده پزشکی، شکل گرفته که با تلاش در جهت برقراری ارتباط بین دانشجویان دانشکده های پزشکی در سراسر کشور و نیز دانشجویان پزشکی در کشور های دیگر، در راستای ارتقا دانش و توانمندی های دانشجویان پزشکی و نیز خدمت رسانی به اجتماع و کمک به ارتقای سلامت، فعالیت می کند. این انجمن  با مدیریت و هماهنگی خود دانشجویان پزشکی و با نظارت هیئتی مورد تایید معاونت پزشکی دانشگاه اداره می شود. دانشجویان پزشکی در این شبکه بزرگ، با کمک همتایان و همکاران آینده خود، فرصت فعالیت و تعریف و اجرای پروه های مختلف علمی در حیطه های مرتبط با رشته خود و سلامت عمومی را خواهند داشت و با توجه به اهمیت رشد علمی و ارتقا مهارت ها وتوانمندی های خود در این زمینه، ساختارهایی را برای آموزش و ایجاد حمایت های فنی در درون خود ایجاد خواهند کرد.

کمیته های تخصصی که این انجمن در آنها دانشجویان پزشکی را با یکدیگر در ارتباط نگاه می دارد، به قرار زیر است :

• آموزش پزشکی
  • بهداشت باروری و ایدز
  • سلامت عمومی
  • حقوق بیمار و صلح
  • بین الملل (USERN)

اهداف

بند 1: ترویج علم و ارتقای پژوهش و آموزش درحوزه پزشکی از طریق ایجاد شبکه دانشجویان پزشکی سراسر کشور و ایجاد ارتباط میان این شبکه با دانشجویان کشور های دیگر از طریق برگزاری نشست ها، کنگره ها، مدارس تابستانی، کارگاه ها و شرکت در مجامع عمومی و نشست های منطقه ای .

بند 2: فراهم کردن امکان آموزش های بین المللی درکنار برنامه استاندارد دانشگاه ها و انجام پروژه های مشترک ملی و بین المللی توسط دانشجویان دانشگاه و دانشجویان کشورهای دیگر.

بند 3: فراهم آوردن فرصتی برای دانشجویان پزشکی دانشگاه  جهت فعالیت علمی در راستای دغدغه های ملی و جهانی بهداشتی و نیز در راستای توانمند کردن خود در ارتباط با مسیر و حرفه آینده خود و ایجاد فرصت هایی در سطح بین المللی به منظور نمایش توانمندی های دانشجویان ایرانی و بحث و تبادل نظر درباره آموزش، پژوهش، مدیریت دانش در علوم پزشکی و علوم مرتبط و استخراج پیشنهادات و سیاستهای سازنده

بند ۴: برقراری ارتباط با سایر مجموعه های مرتبط در زمینه سلامت، در سطح ملی و بین المللی، به منظور ترغیب همکاری ایشان، در جهت تبادل دانش، تجربیات و فرصتهای مرتبط با آموزش، پژوهش، و مدیریت دانش در علوم پزشکی

هیئت سرپرست

انجمن دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد توسط هیئتی از اساتید و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی مشهد سرپرستی می شود که نماینده این هیئت جناب آقای دکتر ابطحی عضو هیئت علمی دانشگاه و معاون امور پژوهشی و فناوری دانشکده پزشکی می باشند.

هیئت امنا

هیئت امنای انجمن، جمعی شامل 1.رئیس،2. معاون داخلی،3. معاون امور مالی و ارتباطات خارج از دانشگاه ،4. معاون نیروی انسانی،  5.معاون روابط عمومی، 6.مسئول کمیته بین الملل ،7. مسئول کمیته تخصصی حقوق بیمار و صلح،8. مسئول کمیته تخصصی سلامت عمومی ،9. مسئول کمیته ی تخصصی آموزش پزشکی،10. مسئول کمیته تخصصی بهداشت باروری و ایدز 11.مسئول شاخه مشورتی و بررسی شکایات 12.مسئول شاخه حمایت از آموزش 13.مسئول شاخه حمایت از پروژه ها می باشند.

چارت انجمن

imsa chart