در تمامی مراكز آموزشی دنیــا مراكز توسعــه آموزش حمایتهـای تكنیكــــی و تخصصی را در زمینه توسعه فعالیتهای آموزشی در هــر یك از گروههـــــای آموزشی فراهم می سازند. در زمینـــــه آموزش علوم پزشكی با توجه به اهمیت مـوضوع و همچنین تاكیـــد سازمان بهداشت جهانی ارائه خدمات مذكور با هدف بهبود كیفیت آموزشی از طریق برنامــه ریزی درســی مبتنی بــر نیازهای جامعه ،ارزیابی و ارزشیـابی و پژوهش در آموزش انجام می پذیرد . ارزیابی و ارزشیابی یكی از اجزاء مهم در هر فرآیند آموزشی است . محققان ارزشیابی مراكز توسعه آموزش روشهای نوین و مناسب را برای ارزشیــابـی هر برنامه درسی به آموزش ارائه می كنند .

در همین راستا مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكی در دانشكــده پزشكــی مستقـر شده است. امید است تمامی اعضاء محترم هیات علمی ، بـــه خصوص مدیــران محترم گروههای علوم پایه و بالیــنی ضمن همكاری و مساعدت كامل با این مركز پیشنهادهای سازنده خود را از طریق مكاتبه یا پست الكترونیكی به مركز ارسال نمایند .

تلفن : 985132250047+

دورنگار: 985132250047+

آدرس پستی :ايران - مشهد - خيابان آزادي - كوچه سراب - دانشكده پزشكي دكتر محمد شاهين فر

--- برنامه استراتژیک مرکز ---